Новини

 

Делегація з Хоролу ознайомилася  з новітньою комплексною системою опалення (КСО) в  Диканській школі 

 

         15 травня 2020 року делегація з міста Хоролу на чолі з головою районної ради Мартюк Вірою Анатоліївною та головою районної державної адміністрації Гловацьким Романом Миколайовичем відвідала Диканську ЗЗСО І-ІІІ ст.. Школа має  опалювальну площу порядка 8 тис. м2. Метою візиту було ознайомлення з енергоефективним рішенням* в системі теплопостачання, що було реалізовано в 2018 році, а також отримання відгуку від місцевої влади та керівництва школи щодо економічного та технічного ефектів.

Зустріч була організована головою Диканської районної ради Мухою Станіславом Володимировичем за участю начальника відділу освіти, спорту та молоді Диканської РДА Черкащенка Павла Мелентійовича, директора навчального закладу та його працівників.  

Візит відбувся у супроводі представників компанії „Сінвест Груп” Кріля Володимира Олександровича та Кучеренка Ігора Борисовича. Зазначена компанія є автором та розробником комплексного рішення для оптимізації систем теплопостачання для освітніх, медичних та соціальних закладів, однією з інсталяцій і став проект в Диканській школі.

         В процесі зустрічі представник „Сінвест Груп” Володимир ознайомив хорольську делегацію із принципом роботи встановленого високоефективного обладнання і розповів про переваги даної системи, а голова Диканської райради Станіслав Володимирович підтвердив, що устаткування відпрацювало два опалювальних сезони в штатному режимі і зарекомендувало себе як економічне і енергоефективне обладнання. А також наголосив на тому, що економія була отримана не тільки за рахунок енергоресурсів, але й за рахунок економії на обслуговуючому персоналі (відсутність класичних кочегарів та постійний нагляд з ручним регулюванням процесу опалення). Система працює в автоматичному режимі. Окупність проекту склала близько двох років. Тільки за рахунок економії енергоресурсів за опалювальний період в середньому було зекономлено близько 700 тис. грн.

Під час візиту також пройшло обговорення хорольською делегацією із представниками „Сінвест Груп” майбутньої співпраці щодо встановлення таких опалювальних систем на своїх інфраструктурних об’єктах.

 

*встановлення котлів газових шафових зовнішнього розташування (КГШ) тепловою потужністю 360 кВт та блочного індивідуального теплового пункту з погодинним поданням теплоносія за графіком роботи закладу, повною автоматизацією та диспетчеризацією процесу теплопостачання.

  

Виставка Kharkiv BUILD & ENERGY

Розпочалася робота спеціалізованної виставки KharkivBUILD&ENERGY, що проходить у Харкові. Працівники ТОВ “СІНВЕСТ ГРУП” взяли участь у цьому заході. Окрім виставки відбувся форум, під час якого пролунали виступи та дискусії

ТОВ “СІНВЕСТ ГРУП” встановили КГШ у Диканській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Даний фотоілюстративний матеріал демострує встановлення КГШ від самого початку робіт до запуску обладнання. Спершу ми проводимо енергоаудит, визначаємо потреби закладу в теплогенеруючому обладнанні.

ТОВ “СІНВЕСТ ГРУП” увійшов до Української асоціації Енергосервісних компаній

ТОВ “СІНВЕСТ ГРУП” увійшов до Української асоціації Енергосервісних компаній. Представники ТОВ “СІНВЕСТ ГРУП” прийняли участь у IV Форумі енергоефективного партнерства ‘ 18 “ЕСКО: Успіхи та перспективи.